Vernieuwde website Sixstrings!

Zojuist is onze vernieuwde website live gegaan. We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest de website te optimaliseren. Vooral het accountgedeelte hebben we flink aangepakt en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Hopelijk zijn jullie dat ook. 😉 Je vindt hier nu veel meer opties en je kan ook vrienden worden met andere cursisten en berichten toevoegen. Op deze manier kunnen wij ook reageren op jullie berichten en eventuele vragen. Ook de lesomgeving is overzichtelijker geworden, met een voortgangsoverzicht en duidelijke sidebar hopen we dat het voor jullie steeds beter wordt.

We vinden het ontzettend leuk als je een bericht hieronder achterlaat om ons te laten weten wat jullie van de nieuwe site vinden.

Alvast bedankt en veel succes met de lessen!

Deel dit bericht:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *