Arcade van Duncan Laurence leren spelen op gitaar

Volgende week begint het Eurovisiesongfestival en dit jaar zal Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigen met zijn prachtige lied Arcade. In mijn gitaarles video leg ik je uit hoe je het lied Arcade van Duncan Laurence kunt spelen. Het is super simpel dus ook geschikt voor beginnende gitaristen. Als je de uitleg video hebt gekeken check dan vooral ook de link naar mijn Soundslice kanaal. Daar vind je het lied Arcade met gesynchroniseerde tablatuur en kun je het lied heel makkelijk mee spelen. Dus pak je gitaar en doe mee met mijn gitaarles!

Heb je de akkoorden inmiddels onder de knie dan is het tijd om Arcade van Duncan Laurence mee te spelen. Check hieronder de link naar mijn Soundslice kanaal.

Succes en vooral veel plezier!

Leer Arcade van Duncan Laurence spelen op jouw gitaar

Lijkt het jou ook leuk gitaar te leren spelen? Begin dan vandaag nog! Voor maar € 13,95 per maand heb je toegang tot de online gitaarlessen gegeven door Jaap Kwakman. Schrijf je hier in voor de beginnerscursus. Ben je benieuwd naar de lessen of wil je het eerst proberen? Registreer je dan nu voor onze gratis les.