Cursussen

BEGINNERSCURSUS

De beginnerscursus van Sixstrings is dé manier om te starten met gitaarspelen. Met deze uitgebreide cursus van ruim 70 video’s leer je de basisprincipes van het gitaarspelen. Vervolgens leer je hoe je slagritme behoudt en gitaarakkoorden vormt. Aan de hand van deze akkoorden leer je je eerste liedjes. Het lespakket bestaat namelijk uit extra instructievideo’s van 15 grote hits. En je bent zelf de baas over waar, wanneer en hoe lang je studeert.

De lessen van Jaap zijn geschikt voor jong en oud. Om de lessen zo duidelijk mogelijk te maken zijn de video’s voorzien van meerdere camerahoeken, gesynchroniseerde gitaartabs, akkoordenschema’s en extra uitleg via pdf-bestanden. Heb je in de tussentijd vragen over het lesmateriaal? Regelmatig zal Jaap via live-uitzendingen in de community antwoord geven op al je vragen.

Wil jij in korte tijd de basis van het gitaarspelen onder de knie krijgen en met een aantal bekende liedjes mee kunnen spelen? Registreer je dan voor de beginnerscursus. Hiermee krijg je ook direct toegang tot de community waarin je ervaringen kunt delen met andere leden en de online live gitaarlessen van Jaap Kwakman kunt bijwonen.

Word lid van Sixstrings voor €13,95 per maand*

Word lid voor € 139,95 per jaar en ontvang 2 maanden gratis. *

* alle abonnementen worden automatisch verlengd totdat je deze zelf opzegt.