Vervolgcursus

Vervolgcursus

In de vervolgcursus pakken we de draad weer op van waar we in de beginnerscursus zijn opgehouden. Het verschil tussen deze twee cursussen is dat we ons in de beginnerscursus beperken tot open basisakkoorden en qua slagpatronen niet verder gaan dan alleen neerslagen. In de vervolgcursus gaan we op beide vlakken een tandje erbij doen. Qua slagpatronen gaan we ons toeleggen op een aantal van de meest gebruikte ‘slagjes’ en we gaan de verzameling akkoorden flink uitbreiden. Tevens proberen we je wat meer inzichten te geven waardoor je je meer thuis gaat voelen op het instrument. Natuurlijk gaan we in deze cursus de nieuw geleerde technieken en akkoorden in de praktijk brengen middels een heleboel nieuwe liedjes. Dit keer alles net even iets lastiger.

Om toegang te krijgen tot deze inhoud, moet je lid zijn van Beginnerscursus – Jaar, Beginnerscursus – Maand of Beginnerscursus.
Proefles

Proefles

Maak kennis met de gitaarlessen van Sixstrings. Jaap legt je in de introductie video uit wat je kunt verwachten in de lesomgeving en hoe hij te werk gaat. Er zijn maar liefst 3 lessen uit de beginnerscursus bijgevoegd zodat je een goed beeld krijgt van hoe de beginnerscursus eruit zal zien.

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor leden van Sixstrings.
Beginnerscursus

Beginnerscursus

Gitaar leren spelen is een ontzettend leuk avontuur met een geweldige beloning na het afronden van wat lessen. En met de juiste lessen en lesopbouw kan iedereen een geweldige gitarist worden. Om succesvol te zijn is het echter belangrijk om de juiste leermethode te kiezen en gefocust te blijven. Met de lesmethode die ik hanteer deel ik mijn ruim 30-jaar ervaring met jou. Deze cursus begint bij het absolute begin en brengt je met kleine haalbare stapjes naar een niveau waarop je jezelf kunt begeleiden op dit fantastische instrument. Pak je gitaar en laten we meteen beginnen.

Om toegang te krijgen tot deze inhoud, moet je lid zijn van Beginnerscursus, Beginnerscursus – Jaar of Beginnerscursus – Maand.