Cursussen

GITAARCURSUSSEN

BEGINNERSCURSUS

Gitaarcursus voor beginners Jaap Kwakman

De beginnerscursus van Sixstrings is de manier om te starten met gitaar spelen. Met deze uitgebreide gitaarcursus van ruim 70 video’s leer je de basisprincipes van het gitaar spelen. Vervolgens leer je hoe je slagritme behoudt en gitaarakkoorden vormt. Aan de hand van deze akkoorden leer je je eerste liedjes. Het lespakket bestaat namelijk uit extra instructievideo’s van al meer dan 30 grote hits. En je bent zelf de baas over waar, wanneer en hoe lang je studeert.

De online gitaarcursus van Jaap Kwakman is geschikt voor jong en oud. Om de lessen zo duidelijk mogelijk te maken zijn de video’s voorzien van meerdere camerahoeken, gesynchroniseerde gitaartabs, akkoordenschema’s en extra uitleg via pdf-bestanden. Heb je in de tussentijd vragen over het lesmateriaal? Regelmatig zal Jaap via live-uitzendingen in de community antwoord geven op al je vragen en extra oefentips geven. Wekelijks voegen we nieuwe liedjes aan de lesomgeving toe. Zodat we ook jouw favoriete liedje kunnen uitleggen in de online gitaarcursus.

Wil jij in korte tijd de basis van het gitaar spelen onder de knie krijgen en wekelijks met een aantal bekende liedjes mee kunnen spelen? Registreer je dan voor de beginnerscursus. Hiermee krijg je ook direct toegang tot de community waarin je ervaringen kunt delen met andere leden en de live online gitaarlessen van Jaap Kwakman kunt bijwonen.

Word lid van Sixstrings voor €13,95 per maand*

Word lid voor € 139,95 per jaar en ontvang 2 maanden gratis. *

* alle abonnementen worden automatisch verlengd totdat je deze zelf opzegt.