Online gitaarles van Jaap Kwakman

Sinds oktober 2018 werken Jaap Kwakman en zijn vrouw Jenny aan het online gitaarles platform Sixstrings.nl. Geïnspireerd door de passie van Jaap voor gitaarspelen besluiten ze online gitaarlessen te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige, leuke maar vooral een heldere manier om gitaar te leren spelen.

JAAP KWAKMAN WIL ZIJN KENNIS EN ERVARING DELEN

Naast de werkzaamheden voor de 3JS en zijn werk als componist, producer voor andere artiesten en vader van zijn twee kinderen ontstond het idee zijn kennis en passie voor de muziek te delen. Jaap heeft voor zijn gitaarcursus een eigen lesmethode geschreven en neemt deze stap voor stap met je door in zijn online videolessen. Door zijn jarenlange ervaring op podia, in studio’s en als bevlogen gitaarleraar kan Jaap jou op een effectieve en goede manier gitaar leren spelen. Daarbij heeft hij veel handige tips en trucjes om het gitaarspelen op een leuke en snelle manier te leren. De online gitaarcursus van Jaap Kwakman is geschikt voor jong en oud en bedoeld voor iedereen die wil beginnen met gitaar leren spelen.

online gitaarles van Jaap Kwakman

DE BEGINNERSCURSUS VAN SIXSTRINGS

Inmiddels biedt de gitaarcursus van Sixstrings ruim 100 videolessen waarin je alle basisprincipes van het gitaar spelen leert. Het lespakket van de Beginnerscursus bestaat uit:

  • De basisprincipes van gitaarspelen en handige tips om te beginnen met oefenen;
  • Open akkoorden spelen;
  • Eenvoudige slagpatronen spelen;
  • Direct een aantal populaire liedjes spelen met gesynchroniseerde tablatuur;

Tevens ontvang je toegang tot de Vervolg Gitaarcursus waarin je leert:

  • Barré akkoorden spelen;
  • Tokkelen;
  • Diverse slagpatronen spelen;
  • Wat powerchords zijn;
  • Verschillende toonladders spelen;
  • en diverse populaire liedjes van een steeds hoger niveau te spelen met gesynchroniseerde tablatuur.

WAAROM KIEZEN VOOR ONLINE GITAARLES?

Online gitaarlessen geven je de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren en om toegang te krijgen tot het materiaal wanneer en hoe vaak je maar wilt. Doordat je met online gitaarlessen volledig in je eigen tempo als beginner gitaar kunt leren spelen kun je helemaal zelf bepalen hoe snel (of hoe langzaam) je de lessen volgt. Wanneer je de kosten van online lessen vergelijkt met reguliere lessen zul je zien dat online gitaarlessen beter betaalbaar zijn. De lessen zijn beschikbaar op je tablet en telefoon, waardoor je met mooi weer prima in de tuin kunt oefenen. Omdat de lessen digitaal zijn, kun je deze makkelijk terugspoelen wanneer iets te snel gaat. Zo leer je dus gitaarspelen in je eigen tempo. Ben je benieuwd of onze online lesmethode voor jou geschikt is? Probeer eens onze gratis les.

Jaap Kwakman per jou gitaarspelen bij Sixstrings

ONLINE VIDEOLESSEN MET GESYNCHRONISEERDE TABLATUUR

Om de lessen zo duidelijk mogelijk te maken zijn de video’s voorzien van meerdere camerahoeken, akkoordenschema’s en extra uitleg via pdf-bestanden.

De online gitaarles oefeningen en liedjes worden aangeboden met gesynchroniseerde tablatuur van Soundslice. Soundslice is de meest geavanceerde software voor muziekonderwijs op het web.

De Soundslice speler toont je de muzieknotatie en tablatuur, gesynchroniseerd met onze gitaarles video’s. Geen plugins, downloads of apps nodig. Het werkt direct in jouw webbrowser, zelfs op tablets en smartphones.

LIVE ONLINE GITAARLES VAN JAAP

Heb je in de tussentijd vragen over het lesmateriaal? Maandelijks zal Jaap via live-uitzendingen antwoord geven op al je vragen en extra oefentips geven. Deze live-uitzendingen bieden je ook de mogelijkheid zelf in beeld te komen waardoor de live gitaarles nog persoonlijker wordt.

liedjes leren spelen op gitaar online bij Sixstrings

LIEDJES LEREN SPELEN OP GITAAR

Regelmatig worden er nieuwe liedjes aan de lesomgeving toegevoegd. Vaak zijn dat verzoeknummers van leden maar ook de favoriete liedjes van Jaap en de laatste hits. Deze liedjes worden door Jaap eerst uitgelegd in een instructievideo en daarna kun je ieder lied leren spelen met gesynchroniseerde tablatuur.

SIXSTRINGS LEDEN GROEP

Naast het Sixstrings leden forum biedt Sixstrings sinds kort ook een besloten Sixstrings Leden Groep op Facebook.

In de Sixstrings Leden Groep kunnen leden hun favoriete liedjes aanvragen en hun ervaringen met andere leden delen. Tevens biedt dit Jaap en Jenny ook de mogelijkheid op een actieve en leuke manier in contact te zijn met de leden van Sixstrings.

Getagd
,
,
,