Sixstrings Ledenavond

Voor onze actieve Sixstrings leden organiseren wij een muzikale avond onder leiding van Jaap Kwakman in Grand Café de Botterwerf. Deze avond gaan we gezellig live kennis maken en muziek maken met elkaar. We zullen vragen beantwoorden, Jaap zal extra gitaartips geven en Jenny zorgt voor wat lekkers. Kortom dit wil je niet missen!

Naast de online gitaarlessen en de Livechats van Jaap willen we dit keer eens live samen muziek gaan maken. We willen alle leden de mogelijkheid bieden zich in te schrijven voor de Sixstrings Ledenavond, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Velen kennen elkaar al via de Sixstrings Leden Groep op Facebook maar sommige leden juist ook helemaal nog niet, het lijkt ons dan ook gezellig en leerzaam eens samen te komen. Neem vooral ook je gitaar mee naar de Sixstrings Ledenavond zodat we ook samen kunnen spelen en Jaap gerichter tips kan geven op de dingen waar je bijvoorbeeld op vast loopt.

Ben je nog geen lid maar wil je hierbij zijn? Meld je vandaag nog aan voor de Beginnerscursus via www.sixstrings.nl.

Om gratis toegang te krijgen tot de Sixstrings Ledenavond kun je je opgeven in jouw persoonlijke account bij Sixstrings. Na de aanmelding ontvang je een digitaal ticket in je mailbox. Super simpel dus. Als locatie voor de muziekavond hebben we gekozen voor Grand Café de Botterwerf in Volendam, het café is die avond uitsluitend geopend voor Sixstrings Leden. We hopen op een mooie opkomst.